A múlthét végi programdömping után csendesebb hetünk következett. Andorka 3 napot itthon volt velünk ovi helyett, mert vasárnap lázasnak mértük, de csütörtök-péntek már csak Áronkával voltam napközben.
Sokat fejlődött a kislegény! Egyre többet gügyög-gagyog (s ragyog) már nem  csak akkor és annak  aki fölé hajol hanem csak úgy. Néz valamit elmélyülten akár a távolban van, nem feltétlen a közelében és beszél hozzá magában. Kis kezecskéit öregesen összekulcsolja a mellkasa előtt illetve egyre többször veszi a szájába az öklét, az ujját. Vasárnap, elsején épp 5 kg-nak mértük, 2 nap múlva 12 hetesen 5110-nek. Védőnőnk kicsit keveselte az egyhavi hízást, de én elégedett voltam így megbeszéltük hogy a tesók sem gyarapodtak többet ennyi idősen, pont jó ez a G.gyerekeknek az üteméhez, genetikai adottságaikhoz. Egyébként elégedett baba, nyugodt, egyre jobban elvan egyedül és egyre többet alszik napközben is nem csak mozgó járműben hanem a kiságyában vagy a mi franciaágyunkon.
Kánikula tart már több mint egy hete. Jár a klíma napközben. Eddig szerencsére senkinek sem ártott, bár Adrika néhány napja köhög, így ma már ő sem ment oviba.

Szerző: gneke  2008.06.05. 13:12 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr95505014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása