Adrika ovis csoportjában több kisfiú is van, aki  elnyerte lányom tetszését és fordítva: vannak fiúk akik rajonganak a lányunkért. Samesz, aki több kislánynak is csapja a szelet de az anyák napi műsoron Adrikát választotta körjátéknál, Varga Balázs már harmadik éve és Krisztián, akinek az anyukája Adrikának a barátnője is.
Krisztiánnal pénteken együtt rajzolgattak és közben megbeszélték a jövőjüket. Ha majd felnőttek lesznek annyi gyermekük lesz, hogy este elkezdik fürdetni őket és még reggelre sem fejezik be. ha mennek majd az Állatkertbe, be sem férnek majd és teljesen elállják az utat.
Milyen klassz, lesz sok unokánk:-)
Kár hogy Krisztiánnak ez volt az utolsó ovis napja, ugyanis szeptembertől iskolába megy.


Jónéhány hónapja esti lefekvés után beszélgettünk. Épp Bogikát dícsérte, hogy milyen szépen tud rajzolni. Aztán elkezdte mondani, hogy  neki lányai lesznek és úgy fogják őket hívni, hogy Bogika és Pannika. Aztán egyszercsak nagyon elkezdett gondolkodni, látszott rajta, hogy valamin aggódik. Majd megszólalt: de mi lesz ha két fiam lesz, mit kezdek majd velük???
Hát lett egy második öccse is. 

Szerző: gneke  2008.06.16. 15:03 Szólj hozzá!

Címkék: gyerekszáj adrienn

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr98523842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása