Áronka könnycsatornaszűkülettel/elzáródással született. Nem mintha nem lenne közelebb szemészet, de Gyöngyösön van egy nagyon kedves, ügyes doktor bácsi, aki ezt az alig pár perces beavatkozást, a könnycsatorna átmosásást úgy elvégzi, hogy elmúlik a probléma.

Miután egy debreceni, szemklinikai látogatást tettünk és nem végeztek átmosást, eldöntöttem utánajárok ennek a gyöngyösi doktor bácsi elérhetőségének. Július 7-re kaptunk hozzá időpontot, reggel 1/2 9-re. A néhány perces beavatkozást szemcseppentés előzte meg, majd utána  jöhettünk is haza. Szemcseppentést és orrcseppentést kellett néhány napig még végezni, majd egy hét múlva doktor bácsit felhívni, hogy elmúlt-e a váladékozás. Reméljük, többet nem kell menni, doktor bácsi is örült, mert szerinte csúnya volt nagyon a szemecske és már elég későn is mentünk.

 

Előző nap Mogyoródra mentünk G.Anya unokatestvéréékhez, ahol két kisfiú is van, az egyik a keresztgyermekünk és épp a napokban lett 3 éves. Megünnepeltük, felköszöntöttük. Délután a két család átment Fótra a kastélykertbe (egykori gyemekváros) sétálni.

Szerző: gneke  2008.07.15. 15:12 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr55569407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsibrák 2008.07.16. 18:55:54

Ezek szerint rendbe jött a kicsi Áronka szeme? Nagyon örülök neki! Áronomnak is át kellett mosni annak idején.
Minden jót mindnyájatoknak!
Áronanyu

gneke 2008.07.16. 21:07:46

Szia Áronanyu!

Olvastam, hogy Ti sem úsztátok meg anno...Remélem túl vagyunkrajta, de igazán nyugodt akkor leszek, ha hetek múlva sem fog újra visszajönni. De reménykedem!
Minden jót nektek is!
süti beállítások módosítása