Tegnap igazi kellemes őszi délután volt, rábeszéltem Apát, hogy vonuljunk ki egy sétára a Nagyerdőre. Ez is ritka, hogy novemberben 20 fok körüli meleg van. Rengetegen voltak kinn,  a Gyógyfürdő strandján kinn fürödtek az emberek, tehát fürdőruhás idő volt!

A sétám egyik célja volt, hogy őszi terméseket gyűjtsünk, tobozokat, amik majd Advent idején díszíthetk a lakást, esetleg a karácsonyfát...

 A gyerekek lelkesen szedték a tobozokat, már úgy szóltunk rájuk, hogy nem kell minden darabot felvenni. Adrika szép leveleket is gyűjtött. Sétáltunk a Békás-tónál, a Medgyessi-sétányon, megcsodáltuk a villákat, és az egykori KLTE főépületébe is bementünk. Áronka jót aludt a firss levegőn,  persze a nagytesóknak nem maradhatott el a játszóterezés sem, ahol Andorkának az egyik csoporttársával is találkoztunk.

Így ért véget az őszi szünet és ma már ismét oviba ment Adrika és Andorka.

 

 

Szerző: gneke  2008.11.03. 22:19 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr58748376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása