Ez nem matekóra, hanem az elmúlt hét jelentősebb dátumai...

12-én 12 éves első randinkat ünnepelhettük (volna) Apával. Férfiakra nem jellemző a nosztalgia, én azért vissza-vissza gondolok arra a napra, a hangulatra, a beszélgetésre,  a randihelyszínre. Igazából nem voltam benne biztos, hogy lesz folytatása a kapcsolatnak, ami aznap még nem is volt az, csak egy randi, amit még követett néhány, mire "együttjárásról" beszélhettünk.

De hogy 12 év múlva nekünk lesz 3 gyönyörű közös gyermekünk, családi házunk, kombiautónk (:D) ezt azért nem gondoltam volna.

13-án semmi különös családi esemény nem történt, városunkban nyitott egy új bevásárlóközpont  - és hihetetlen, de már aznap sikerült eljutnom oda. Ennek egyszerű oka a közelgő Karácsony és annak kényszerű következménye (előzménye) az ajándékozás, ami nálam a vásárlást jelenti gyatra kézügyességem miatt. Sikerült is a vásárlás egy részét elintéznem, hogy kiknek és mit, most nem írom le, van még azért bőven vissza, ezt csökkentendő másnap is eljutottam az említett mallba.

14-én eljött az a nap, ami Adrika naplójába is bekerül: 6 hónapos kora óta meglévő és sokat használt első fogacskája kiesett. Az oviban. Adrika keze által, mert már annyira mozgott, hogy ő sem félt kihúzni magának - 4 hete kezdte meg a mozgást. És a helyén már jól látszik a következő fogacska, ami első ránézésre elég hátul nőtt...Meg is döbbentünk. Holnapi napot várjuk, mert a délelőttös óvó nénije eltette a fogacskát, de a délutánosnak nem mondta meg hová és reméljük holnap azért meglesz...(hosszú hétvége volt ez nekünk...) Itthon aztán szépen eltesszük annyi más babadolog mellé, mint születési karszalag, keresztelő gyertya, elsőként vágott babakörmök...

 

Szerző: gneke  2008.11.16. 21:39 3 komment

Címkék: fogzás adrienn

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr68772673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Napocska77 2008.11.19. 20:05:56

Szia Erzsi!Névnapod alkalmából Isten Éltessen!!!
Ági

rkriszta 2008.11.22. 07:09:24

Nagyon boldog névnapot kivánunk neked és hidd el, fognak még együtt futkározni...

gneke · http://www.gaaa.blog.hu 2008.11.22. 10:20:16

Kriszta!
Köszönöm a névnapi köszöntést!
süti beállítások módosítása