Áronunk újabb fejlődése e héten:

Elkezdte az oldalazva lépegetést. Először 26-án láttam egy-egy véletlen oldalazást napközben, majd este a kádnál egy céltárgyért (fürdőjáték), azóta többször is.

Lábujjhegyre áll és aranyosan emelgeti a lábát, szeretne felmászni, de ez a lábemelgetés a padló szintjétől alig pár centi magasságba történik és irtó aranyos, mert annyira látszik, hogy felmászni szeretne!

A nem-nem típusú fejbólogatáshoz már mondja is, hogy nem-nem-nem (olyan nyemnyemesnek hallatszik). Persze ez még inkább utánzás, mint a szavak jelentésén alapuló beszéd. Vagy ki tudja? Lehet mégis vélemény nyilvánítás?

Kedvesen közeledik, simogat, próbál puszit adni, ami inkább olyan harapásszerű dolog, nyitott szájjal csinálja.

Az egymásba illeszthető csökkenő keresztmetszetű Fischer Price építőkockákkal már tud úgy játszani, hogy csipeszfogással mindig kiveszi a kisebbet a nagyobból. (nem tudom ez mennyire érthető...). Persze nem mindig bonyolítja meg, tudja azt is, hogy ha felfordítja akkor is kihullanak  a kisebbek a nagyobból:-)

És itt egy pár héttel ezelőtti kép:

Szerző: gneke  2008.11.29. 23:50 2 komment

Címkék: áron

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr68795523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Napocska77 2008.11.30. 11:52:27

Boldog Névnapot Kívánok Andorkának!!!
Áronka kis ügyes, aranyos lehet az a nemnem:-)
Ági

gneke · http://www.gaaa.blog.hu 2008.11.30. 16:04:11

Szia Napocska!

Köszönjük Andorunk nevében a szülinapi és a névnapi köszöntést is!
süti beállítások módosítása