Bár a kertünk kezd őszi képet mutatni, egy hete már megkezdődött a "téliesítése", kezdett az idő hűvössé válni és a kinti játékok nagyrésze már téli álmot alszik - az idő mégis kedvez a kinti játékoknak, szabadidős tevékenységeknek. Mivel családilag nem jutottunk el nyáron állatkertbe, vidámparkba, ezért tegnap egy gyors nézelődésre, játékra elmentünk délután.

Gyermekkori emlékeimet idézve az állatkert sokkal jobb, a vidámpark része viszont sokkal rosszabb, mint 25-30 évvel ezelőtt volt. Bár az állatkert meg sem közelíti így sem a nyíregyházi vadasparkot, ami még viszonylag közel van hozzánk, de szépen felszerelt, jó sétálóutak vannak, bár nem túl sok a különleges állat.(Apa mondta: az állatkertbe nem azért kellene menni, hogy gólyát lássunk)

A vidámpark rész borzasztó, kevés játék és nagyon drágák, itt még nem működik az, hogy belépőért akárhová és akárhányszor felülhetünk, így is már legalább azt megengedik, hogy akár egy gyerek esetén is elindul a körben futó játékok nagy része - még jó, hogy nem kell összevárni mondjuk 3-4 gyermeket, mert akkor elég idő eltelne azzal is...Ami nekem nem tetszik, hogy nagyon sok játéknál 6-12 év között felnőtt felügyelettel lehet menni. Értem én, hogy biztonság és a gyerekekért van, de könyörgöm...volt olyan játék ahol 500 ft egy 3 perces szórakozás, nekünk ez 2000 ft lett volna, mert 2 gyerek mellé két felnőtt kell...Már az sem számított, hogy nincsenek 120 cm magasak... Áron még semmibe nem ült be, igaz késő is érkeztünk és fáradt is volt, illetve előtte az állatkerti részben kijárkálta magát, közben tovább bővült a szókincse jónéhány állatnévvel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerző: gneke  2009.09.13. 15:21 4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr111379115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mária69 · http://haromcsillag.blogspot.com/ 2009.09.18. 18:53:06

Az enyéim is most először dodgemeztek, tetszett nekik. De mennyiért?!

cucka 2009.09.19. 19:55:49

Olyan szépek a gyermekeid! A leánykád barna szemeibe beleszerelmesedtem. :)

gneke 2009.09.19. 21:34:22

Bea: én is így látom;)
Marika: ez nem dodzsem, hanem valami kipörgető vagy mi. A dodzsem itt szintén olyan, ahová felnőttel ülhettek volna be és az úgy izgi, ha tele van a terem és lehet ütközni:-) Ennyiért meg nem sok a jelentkező
Cucka: Adrika szeme teljesen az apjáé! Nagyon szép barna szeme van egyébként, Attiláé viszont felnőttkorára sokat világosodott, a lányé még szinte fekete. Jó lenne ilyen színű maradna felnőttkorában is.
süti beállítások módosítása