Andor meséli, hogy az egyik csoporttársa nem tudja a hét napjait.

-Képzeld el, F.K. nem tudja a napokat. Nem mondja, hogy hétfő, kedd...vasárnap. Nem mondja, hiába, és nem mondja. (leírva nem olyan vicces, de az arckifejezés hozzá csúcs volt, emlékezetes)


Andor berakta Áront a járókába. Ez nem is olyan egyszerű egy alig 20 kilós gyereknek egy közel 10 kilós öcsit annyira megemelni, hogy be is tudja tenni a járókába. Persze Adrika megirigyelte, ő is ki szerette volna próbálni, hogy be tudja-e tenni Áront, ezért megkérte Andort, hogy vegye ki Áronkát a járókából. Nekem rögtön eszembe jutott az AnnaPetiGergő könyvek egyik meséje, ahol hasonló korkülönbségű gyerekek, mint a mieink a legkisebb tesóval, Gergővel játékbabaként viselkednek és anyukájuk mondja, hogy Gergőke nem játékszer. Én ugyanígy rögtön rámondtam most, hogy Áronka nem játék. Gyerekek is megértették, nekik is eszükbe jutott a mese és Andor így reagált.

- Áron! Nem vagy játék!

Szerző: gneke  2009.09.27. 20:56 Szólj hozzá!

Címkék: gyerekszáj andor áron adrienn

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr391411452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása