Valahol ott hagytam abba, hogy mi Apával és Áronunkkal hazajöttünk a nyaralásból, két nagy iskolásunk pedig G.mamánál maradt két hétig. Ilyen hosszú ideig még sosem voltunk távol egymástól, de ezt is el kell kezdeni  - jelen állapotok szerint jövőre három hétig lesznek tőlünk távol.

Bár volt egy olyan ötletem, hogy vezessenek élménynaplót (nem  az én ötletem volt, véletlen blogélmény), mert egyrészt az írást is gyakorolják, másrészt milyen jó lesz visszaolvasni (harmadrészt képezzük a jövő bloggereit), de mondanom sem kell Andor mamánál hagyta a füzetét, Adrika meg alig másfél oldalt írt. Annyi élmény érte, hogy nem volt ideje leírni.

Helyettük elmondva: egy hét mamánál a két hétből, a maradék közbülső hét a Balatonnál a kánikulában. Reggel és késő délután fürdés, napközben szent heverdel órák és persze a kedvenc ételek, igazi üdülés:-).

Mindeközben hogy Áronunknak se kelljen korán ébrednie - ő pedig K mamáéknál kényeztetődött.

Mi pedig nem tudtunk mit kezdeni a ránk hulló szabadidővel, már ami munka után várt ránk, így aztán mentünk tüzépről fürdőszobafelszerelési boltba, onnan csaptelepeket nézni, majd vissza a tüzépre. Egyébként szokatlan volt a csend, hogy nem kell naponta két adag mosást elindítani, hogy kell 3 nap mire megtelik a mosogatógép, hogy amit főzök nem fogy el már aznap...

De már nagyon vártuk hogy elteljen a két hét és végre hazajöjjenek! A megérkezésük szombatján előrehozott 9. szülinapot ünnepeltünk, és szoktuk, hogy megszűnt a csend.

Majd G.mama visszautazott, Apa nekikezdett a régi fürdőszoba bontásának, hétfőn pedig nagyjaink újra táborba mentek - ezúttal népitánc táborba. Tavaly is voltak már és ez nagyon tetszett nekik, különösen  Adrikának. Az idén kicsit kevesebb tánctanulás volt, két nap kirándulni mentek egy városközeli kirándulóhelyre illetve Hortobágyra. Pénteken pedig a tábor végeztével bemutatták amit a héten tanultak.

És most két hét szabadság következik, olyan pihenés nélküli...

Szerző: gneke  2011.07.24. 09:43 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr783092976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása