A vasárnapi gyertyagyújtás kicsit más lett mint a megszokott. De ez is az évünket jellemzi.

Tehát kezdődött azzal, hogy szombaton előbb a gyerekeknek volt a hegedű osztályhangverseny, ami nagyon szép volt, mind a 16 fellépő szívvel-lélekkel játszotta el a betanult dalocskát. És a mieinknek pedig ez volt az első szereplésük, büszkék voltunk rájuk. A fellépést persze megelőzte a fodrászat-kozmetika páros, amit majdnem felülüberelt az esős-párás időjárás, így nem kevés lakkal lehetett csak tartósabb frizurát elérni. A fellépésről rohanás a munkahelyi karibulira, ami már majdhogy nem a szokásos, bár egyre rosszabb. Ízlés dolga, nekem egyik fellépő "sztár" sem a kedvencem (MÁZS, Tóthgabi), bár azért sikerült a záródalnál még ott lennünk hajnal kettőkor. A buli miatt persze leáll a gyár, az első műszak vasárnap délután kettőkor kezdődött megint - és itt térünk vissza a nem szokásos adventezéshez, ugyanis apa is ment ellenőrizni hogy minden rendben zajlik-e...Az este fél kilences megérkezése Áronunkat már rég álomföldön találta, így ő kimaradt az esti kilences gyertyagyújtásos ünneplésből.

Kedden befejeződött az idei év számunkra. Sajnos nem csak az idei év, hanem minden más is a megszokott családtagunk, eddigi első kutyánk számára...11évet, két hónapot töltött velünk, első "gyermekünk", hűséges, nagyon jó kutya volt.

Gyerekek még ma iskolában, aztán tényleg hajrázunk, próbálunk ráhangolódni a karácsonyra, egy kis együttlétre, pihenésre.

 

Szerző: gneke  2011.12.21. 10:37 2 komment

Címkék: család ünnep kutya advent hegedű

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr923480393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csilli81 · http://malibaby.freeblog.hu 2011.12.24. 00:42:05

Békés, boldog, szeretettel teli ünnepeket kívánunk Nektek!:)

redcomet 2011.12.24. 07:06:49

Boldog Ünnepeket kívánok Nektek!
süti beállítások módosítása