Áronka születésével kezdtem ezt a blogot, most pedig kissé megkésve írom ezt a születésnapi bejegyzést. Kedden lett hat éves, amit nagyon várt és nagyon vártunk vele mi is. Az élet sajnos úgy hozta, hogy épp aznap nem tudtunk vele lenni (előző bejegyzésben írtak miatt), és ezt persze minden szempontból nagyon fájt, de egy kis hatévesnek még nagyon fontos tud lenni a szülinapja mellett az azzal járó ajándék is - így előre megkapta vasárnap az újabb távirányítós helikopterét :-)

Az idei szülinap egyébként éppúgy keddre esett, mint a születése napja és épp hat éve nemzetünk nagy ünnepén hoztuk haza  a kórházból azt a csöpp kis csomagot, akinek az akkori fényképére ha ránézek még most is szinte érzem az akkori finom bababőrt, a pihe-puha kis testét,  és mivel elég aluszékony volt a kórházban (besárgult rendesen) így az ottani napokról mindig alvóbabás emlékképek jutnak eszembe.

A mostani hatéves Áronról  mit is lehetne írni...engem csodálattal tölt el minden szava, minden mozdulata és egyszerűen nem tudom, hogy amiket ő tud azt mégis honnan tudja...Itt van egy roppant gyakorlatias kisfiú rengeteg humorral, szerencsére még rengeteg önbizalommal, magabiztossággal, rengeteg huncutsággal.

A szülinapját az oviban is megünnepelték, hozzá illően Ferraris formatortát kapott (rendeltünk cukrászdában). Anyukámék, akiknél aznap volt szintén meglepték egy tortával, mégpedig gyümölcsössel, ami Áronnál szintén nagy kedvenc (gyümölcs=Áron). A szülinapi távirányítós helikoptert szombaton együtt választottuk ki, apa és Áron, hát telitalálat volt nem meglepetést okozni, hanem bevonni a választásba :D Azt hiszem ez volt az egyik ajándék, hogy ott állt a sok helikopter előtt és nézegette apával, hogy melyik miért jobb nem jobb mint a másik. (megjegyzem, hogy karácsonyra is egy távirányítós helikopter volt az egyik ajándéka, pár éve Andor is kapott már egyet. Így most mikor a közelgő Áron napra is választhatott ajándékot és szintén helikoptert akart apa átterelgette az autók felé).

Súly és magasságméretek hivatalosan kedden lesznek, a hatéveskori oltással együtt. Jelenleg két mozgó foga van,  a két felső 1-es, az alatta lévő kettő már rég cserélődött.

És még valami...végre úgy tűnik tényleg elfelejthetjük a pelenkát. Áronka azt mondta, hogy ami még megmaradt ne dobjam ki, mert ha még lesz egyszer baba a hasamban és megszületik annak még jó lesz. No, ezt már nem tervezem.

Szerző: gneke  2014.03.15. 22:15 4 komment

Címkék: születésnap áron

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr505862996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Napocska77 2014.03.16. 13:45:00

de édes, Tényleg van szövege :) Isten éltesse Őt is! (Nekünk is van még pelusunk, éjjelre a nagynak is kell még, jó lenne ha a 6 év nála is elvinné :D )

gneke 2014.03.16. 22:24:13

@Napocska77: Köszönjük Napocska! Pelus: hátha nektek is sikerül! (nem akarok megint panaszkodni arra hogy ovis marad, de januárban mondtuk neki, hogy így nem mehet suliba...erre leszokott az éjszakairól is...mikor nem vették fel mondta is: anya, megírtad, hogy én már tudok olvasni,és írni,és nem pisilek be? Remélem már nem fordul vissza a dolog)

PBea · http://pappb12.freeblog.hu/ 2014.03.17. 13:26:20

Utólag is nagyon boldog szülinapot a Hatévesednek!
süti beállítások módosítása