Tegnap volt. Gondolom a nagy szélre való tekintettel a tornateremben. Izgatottan mentünk, mint aki még nem volt iskolai évzárón, csak a sajátján, azon is lassan 20 éve.

A bizonyítványt mindenki az osztálytermében vehette át, az osztályfőnökétől. Adrikáék osztályában mindenki kapott könyvet, mindenki ugyanazt, egyik osztályfőnöküktől kaptak egy CD-t és egy DVD-t amin az évközben róluk készített többszáz fénykép illetve az osztály által előadott mese szerepel - jó lesz megnézni mondjuk 10-20 év múlva vagy ha nekik lesznek gyerekeik - és jó lesz megnézni már most nyáron is:-)

Érdemes szólni a bizonyítványról is, ami elsőben tantárgyankénti szöveges értékelést jelent. Magatartás, szorgalom példás, minden tantárgyból jól megfelelt. Öröm volt olvasni az egyenkénti jellemzést, dícséretet is kapott, mégpedig matematikából, ami azt hiszem duplán öröm, hisz matematika tagozatos az osztály, megint visszajelzés nekünk, hogy nem véletlen akartuk hogy erre a tagozatra járjon.

Ilyen szép bizonyítványt kívánok minden évben!

Szerző: gneke  2010.06.23. 10:35 2 komment

Címkék: iskola adrienn

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr872103193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mária69 · http://haromcsillag.blogspot.com/ 2010.06.23. 22:08:32

Gratulálok, ez csodálatos eredmény!!! Nagyon sok további sikert, de most jó pihenést, nagyon megérdemli a kicsiny leányod!

gneke 2010.06.28. 13:18:46

@Mária69: Köszönjük Marika, Te gyermekeidnek és Nektek is jó pihenést! Várom a meghívót a blogodhoz!
süti beállítások módosítása