Hát ez húzós volt. Születése óta váladékozik a szeme. Brulamycin szemcseppet kapott még újszülöttként, majd ismételten Brulamycint írt fel neki Andorka szemész doktor nénije. Két hónaposan váltottunk, kapott Ciloxant. Persze továbbra is váladékos volt a szeme. Védő néni mondta,hogy ne várjunk tovább, irány a Klinika. Majd ott átmossák, mert könnycsatorna szűkülete van. Hétfőre lett időpontunk (3 héttel ezelőtti telefonos kérésre). Megjelentünk időben, hogy végre átmossák, erre mi történt: felírta a doki néni a Brulamycint, persze nem lett átmosva szemecske.

És akkor úgy döntöttem, hogy itt a vége a bénázásoknak. A keddi napom ráment, de kiderítettem a gyöngyösi orvosnak a nevét, elérhetőségét és csütörtökön beszéltem is vele. Néhány nap és megyünk Gyöngyösre,remélem először és utoljára szem átmosásra.

Jó hogy itt ez a nagyváros, egyetemi város Klinikával és egy néhány perces beavatkozásért utazni kell vagy 150 km-t  egy teljesen átlagos magyarországi városka  helyi kórházába.

Szerző: gneke  2008.06.29. 21:29 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr51545138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása